Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ

Η ''Aυτονομη Πρωτοβουλια'' οπλίζεται με επιχειρήματα.Στο σημερινό Ξανθιώτικο κοινό το πιο βίαιο πράγμα είναι να μένεις απαθής. Όλη μας η καθημερινότητα κατακλύζεται από τη βία. Μιλάμε για μια βία χωρίς αίμα. Για την βία  των διαφημίσεων, της καταναλωτικής μαστούρας, των ψυχοαδιέξοδων, της μοναξιάς , της υποκρισίας. Εμείς κουραστήκαμε από αυτό το κενό ζωής. Είπαμε φτάνει πια... όχι άλλες ταπεινώσεις ... όχι άλλες δανεικές προσευχές για καληνύχτα...
Πριν 1 μήνα δημιουργήσαμε την ''Αυτόνομη Πρωτοβουλία'' που πάει να γίνει το ''τρένο'' διαφυγής μας από την συλογική απάθεια του υπνοτισμένου Ξανθιώτη φιλαθλου.
Πολλα ''κιλά'' νεανικής παρορμησης συνδηασμένα με άπειρα ''κιλα'' αποφασιστικότητας δημιούργησαν μια νέα τάξη οπαδών που σκοπό δεν έχουν την επανάσταση (αλλωστε δεν πιστέυουμε σε αυτές) ούτε ενα είδος μανιφέστου αλλά στις συλογικές προσωπικές αντιστάσεις.
Σημασία δεν έχει για εμάς αν ζεις αλλά το πώς.Η ομάδα κάνει τις επιλογές της και εμείς τις δικές μας.
Αλλά ας παμε στο θέμα μας
Μετά την εξεφτελιστική εμφάνιση και τον αναμενόμενο αποκλεισμό της ομαδας μας από το κύπελλο το ποτηρι μέσα μας  ξεχίλισε.Το μυαλό θόλωσε απο την ντροπή που δεν ξεπλένετε ουτε με 0-5 μέσα στο Αλκαζάρ.Το ''μπλα μπλα μπλα μπλα θα βγουμε 6 θεση εχουμε το καλύτερο υλικο'' δεν μας άγγιξε στιγμη ούτε ποτέ μας το πιστέψαμε.Για το δημόσιο συγνωμη στον αγώνα με τον Ατρόμητο ουτε συζήτηση αλλά ας μην ξεφεύγουμε.
Ακόμη μια αποτυχημένη χρονία ειναι προ των πυλών.Από Οκτωβριο καναπέ και μπάλα επιπέδου ''Ελπιδα Σαπών''.
Ως πότε η σιωπή θα κρατάει?
Αγαπάμε πραγματικα την ομάδα?
Αν ναι γιατί δεν αντιδράμε?

Αλλάξτε στάση κύριοι γιατι θα κάνουμε καμια έφοδο στο κυβερνείο.Προσέξτε καλά!Δεν ειναι αυτή η ΞΑΝΘΗ που φανταστήκαμε μετά τον αγώνα στο Καυτατζόγλειο.
Υπομονή τέλος - καιρός για πράξεις

ΥΓ)Δεν εχουμε καμία απολύτος σχέση με κάτι οργανώσεις που κατα καιρούς βγήκαν στην επιφάνεια τύπου ''ομαδα φίλων ΑΟΞ'' , ''Αγνοι φίλαθλοι ΞΑΝΘΗΣ'' και ούτε φυσικά με τον ακατανόμαστο ΒεροΑοξ (ποιον πας να κοροιδέψεις ρε ανύπαρκτε?) το αντίθετο μάλιστα , τις κατακρίνουμε!

ΥΓ)Στυρίζουμε τα ξυγημένα παιδιά της ''Μικρής Κερκίδας''.Κατακρίνουμε τα σχόλια των ''ανονύμων''(καποιος φορες αυτοι οι ανγωστοι ειναι παρα πολυ γνωστοι)  στο μπλογκ τους και στις προσωπικες επιθεσεις...Ειπαμε , αυτοι οι αγνωστοι ειναι πολυ γνωστοι.Οποιος καταλαβε καταλαβε

Δεν υπάρχουν σχόλια: