Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Περι Ρατσισμου στους παιχτες του Παναθηναικού

Το έχουμε ξαναπεί στην υδρυτικη μας διακύριξη οτι καταδικάζουμε τους δημοσιογραφους οι οποίοι αντικαθηστούν την ειλικρίνια για την ακροαματικότηα μέσω εμπρηστικών άρθρων .Εμείς δέν θα πέσουμε στην παγίδα τους.Νοιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε αυτό το κείμενο για να πούμε όσα θέλουν τα αποκρύψουν οι κονδυλοφόροι αθηναίοι ''δημοσιογράφοι''.
Σάπια παρασκήνια και σχόλια για τον χθεσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ-παο , για να καλύψουν την εσωτερική κρίση της ομάδας τους και να στραφεί ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας ενάντια σε κάποιους απο τους πιο υγειείς οπαδους στην χώρα μας , δεν προκειτε να μας αφησουν αμέτοχους.
Μέσα σε έναν όχλο ανθρώπων ίσως υπάρχουν και πιθήκια που πιστευουν οτι ανήκουν στην ΄΄άρεια φυλή΄΄ στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ...!Ουδέποτε υπήρξε και θα υπάρξει ούτε μεμονομένο ούτε οργανωμένο ρατσιστικό σύνθημα γιατί απλά δεν εκφράζει κα-νε-ναν μας.
Για τις χειρονομίες ομως των ''παιχταραδων''(Λέτο,Σίλβα,Σισε) προς την κερκίδα ολοι τουμπεκί.Ποιές χειρονομίες?Αυτές που δέν είπαν ποτέ στον κόσμο και τις είδαν μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο.ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!
Καταδικάζουμε και εμείς σαν ''ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΞΑΝΘΗΣ'' όλα τα εμπρηστηκά-προπαγανδηστικά-ψέυτικα σημερινά δημοσιεύματα περι ρατσιστικών συνθημάτων που σκοπό έχουν να πλήξουν τον υγειή κόσμο της ΑΟΞΑΡΑΣ μας.Καταδικάζουμε επίσης κάθε είδους ρατσισμού (κοινωνικού,σεξουαλικού,φυλετικού,θρησκευτικού) και τον πολεμάμε συνέχεια για το καλό της κοινωνίας και της κερκίδας μας.

ΥΓ)Παρακαλούμε στην δημοσίευση του παραπάνω κειμένου με όποιον τρόπο μπορει ο καθένας που θα το διαβάσει (μέσω mail σε φίλους και γνωστούς) για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τα χθεσινά.!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που εφευρέθηκε το word, oppen office και λοιπά, χάθηκε η ανορθογραφία. Εσείς μάλλον δεν τα ανακαλύψατε βεβαίως..

Autonomoi Xanthis είπε...

I Orthografia einai fasimos file...Emeis grafoume tis lekseis opos na nai arkei na mas katalavainei autos pou diavazei